Analize medicale

 

Va punem la dispozitie un punct de recoltare analize medicale de laborator ultramodern ce functioneaza dupa standarde europene.

Analize medicale

Va punem la dispozitie un punct de recoltare analize medicale de laborator ultramodern ce functioneaza dupa standarde europene.

Analize medicale

IN PARTENERIAT CU LABORATOARELE BIOCLINICA

Analizele medicale de laborator sunt ansamblul de procedee, mai mult sau mai putin complexe, care furnizeaza informatii asupra aspectului si functionalitatii diferitelor organe si compartimente ale organismului cat si asupra gradului de sanatate si boala ce afecteaza organismul in cauza.
Analizele de laborator ajuta la clarificarea diagnosticului.
Scopul nostru este oferirea de servicii medicale de laborator la prețuri accesibile și de cea mai bună calitate.
Un tratament de succes incepe cu o diagnosticare aprofundata.             
Aveti nevoie de analize de sange, urina sau scaun? Laboratorul cu care colaboram este modern si va ofera intreaga gama de servicii de laborator, de la investigatii prin recoltare de sange si frotiu, pana la investigatii molecular-biologice.
Masurile interne  de asigurare a calitatii  efectuate in mod regulat si controalele medicale asistate digital, garanteaza o diagnosticare de inalta calitate, si contribuie la validarea si la eliberarea rapida a rezultatelor.

Analizele se efectueaza numai in regim cu plata

Ce va oferim ?

Unitatea noastra pune la dispoziţia pacienţilor săi două modalităţi de intrare în posesia rezultatelor analizelor medicale:
1) La recepţia punctului de recoltare, la data şi în intervalul orar comunicat în prealabil de personalul medical.
2) Online, la adresa comunicata de pacient.

 

Puncte de recoltare

Va punem la dispozitie un punct de recoltare analize medicale de laborator ultramodern ce functioneaza dupa standarde europene si care garanteaza profesionalism, promptitudine si incredere in calitatea recoltarilor prelevate si a analizelor medicale efectuate.

Colaborari de incredere

Analizele medicale se lucreaza in laboratorul BIOCLINICA. respectandu-se conditiile speciale de transport ale probelor prelevate.

Acuratete

Respectarea normelor de calitate si preocuparea pentru acuratetea rezultatelor oferite pacientilor se regasesc atat in dotarile laboratorului cu aparatura ultraperformanta, cat si in instruirea periodica a personalului.

Promptitudine

Rezultatele analizelor medicale sunt intotdeauna transmise pacientilor CONFORM PROTOCOLULUI DE LUCRU, in timpul de executie standardizat si comunicat in prealabil de catre asistentul medical.